Over PUUR21

In PUUR21 in Noorderhaven, Zutphen woon je straks echt uniek. Groen, gezond, duurzaam en innovatief. Hier kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. PUUR21 voegt iets toe om de natuur en het leven nóg mooier te maken.

PUUR21 & NOORDERHAVEN

Wat vroeger bekend stond als het gebied ‘aan de andere kant van het spoor’ is uitgegroeid tot een van de meest gewilde woonlocaties van Zutphen. In deze moderne, levendige stadswijk vind je een mix van grondgebonden woningen en appartementen, gebouwd onder stoere en hoogstaande architectuur. Maar ook elementen uit het verleden, die het gebied een spannend, ongepolijst karakter geven, zijn bewaard gebleven. En dat alles omringd door water en groen.

noorderhaven-puur21-woningen-nieuwbouw-zutphen

WONINGTYPES

De 21 IJsselwoningen in PUUR21 liggen aan de uiterwaarden, met het gezicht richting de IJssel. Vanuit je woonkamer kijk je uit op het water en het groen.  Aan de Coenensparklaan komen 23 Stadswoningen. De grote raampartijen en de zee aan daglicht die binnenvalt, geeft deze woningen een ongekend gevoel van ruimtelijkheid. Tussen de woningen aan de Coenensparklaan en die aan de uiterwaarden ligt het binnengebied. Hier worden 33 Tuinwoningen gebouwd. Ze hebben stuk voor stuk een mooie ligging: aan een gemeenschappelijk binnentuin, aan een parkje of met uitzicht op Kade Noord. Er is veel variatie, in grootte van de woningen en in architectuur.

PRACHTIGE LIGGING

De ligging aan de uiterwaarden en de IJssel maakt wonen in PUUR21 tot een unieke ervaring. Elke dag weer geniet je van water, weilanden en knotwilgen, zover het oog reikt. Wie de verrekijker erbij pakt, spot de meest bijzondere vogels en haalt de boten op de IJssel dichterbij.

MEER BEKIJKEN

In PUUR21 woon je écht uniek. Groen, gezond, duurzaam en omgeven door water. Hier komen wonen, werken en natuur samen en voegen we iets toe om het leven nog mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

Meer weten over duurzaamheid, dynamiek & levendigheid, groen & water of de woningen van PUUR21?

Dynamiek & levendigheid Duurzaamheid Groen & water Woningen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.