Noorderhaven Een unieke plek waar de stad, het landschap en de IJssel elkaar ontmoeten.

Ontdek

LEVENDIGE STADSWIJK

Dat PUUR21 in Noorderhaven ligt en vlakbij de binnenstad, versterkt het gevoel van vrijheid. Je leven speelt zich af in een moderne en levendige stadswijk. En hoe handig is het, om zo de binnenstad van Zutphen in te kunnen wandelen om te shoppen of een biertje te pakken op het terras? Het historische centrum, met haar kronkelige straatjes vol winkels en horeca in sfeervolle pakhuizen, ligt op slechts vijf minuten lopen van PUUR21. Het station van Zutphen is nog dichterbij. Zo biedt PUUR21 het beste van twee werelden: de rust en ruimte van de vrije natuur, en het gemak en plezier van wonen in de stad.

zutphen puur 21 noorderhaven

 

UITZICHT

De ligging aan de uiterwaarden en de IJssel maakt wonen in PUUR21 tot een unieke ervaring. Elke dag weer geniet je van water, weilanden en knotwilgen, zover het oog reikt. Wie de verrekijker erbij pakt, spot de meest bijzondere vogels en haalt de boten op de IJssel dichterbij.

Noorderhaven

NOORDERHAVEN

Wat vroeger bekend stond als het gebied ‘aan de andere kant van het spoor’ is uitgegroeid tot een van de meest gewilde woonlocaties van Zutphen. In deze moderne, levendige stadswijk vind je een mix van grondgebonden woningen en appartementen, gebouwd onder stoere en hoogstaande architectuur. Maar ook elementen uit het verleden, die het gebied een spannend, ongepolijst karakter geven, zijn bewaard gebleven. En dat alles omringd door water en groen.

VOORZIENINGEN

Scholen, kinderopvang, winkels en sportclubs zijn allemaal goed bereikbaar vanaf PUUR21. Daarnaast vind je in Noorderhaven een aantal bijzondere adresjes. Eén daarvan is het Koelhuis. In dit industriële complex werd vroeger de zuivel gekoeld, nú kun je er terecht voor lunch, borrel of een feestje. Ook het Brood Café is een populaire ontmoetingsplek in Noorderhaven. De Bio Pizzeria en Bio Toko zijn restaurantjes waar je kunt afhalen, maar ook kunt aanschuiven.

 

BEREIKBAARHEID

Ook al woon je voor je gevoel middenin het groen, afgelegen ligt PUUR21 allerminst. In slechts een paar minuten lopen sta je op het treinstation. Elke half uur is er een directe verbinding met plaatsen als Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Zwolle. Ook met de auto is PUUR21 goed bereikbaar. Vanaf je eigen parkeerplaats aan huis ben je binnen vijf minuten op verschillende N-wegen. Niet geheel onbelangrijk: het centrum van Zutphen bevindt zich op loopafstand.

Meer informatie over gebiedsontwikkeling Noorderhaven vind je op de website van Noorderhaven Zutphen.

Klik op de iconen voor meer informatie. Bekijk de interactieve gebiedskaart voor de beste ervaring op een desktop.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.