IJsselwonigen in PUUR21

Puurheid van stad en natuur, dát is wonen in PUUR21. Een nieuwbouwwijk op misschien wel het mooiste plekje van Noorderhaven. Met voor de deur een prachtig, uitgestrekt rivierenlandschap. En de gezellige, historische binnenstad van Zutphen om de hoek. Ontdek PUUR21!

ijsselwoning aanzicht

IJsselwoningen

De IJsselwoningen zijn ruim, groen en gelegen op een prachtige unieke plek. De woningen liggen met hun voorzijde richting de uiterwaarden en de IJssel. De wonigen sluiten met hun architectuur aan op het historische IJsselfront van Zutphen. Aan de binnenzijde is veel licht en leefruimte, wat zorgt voor een prettige manier van wonen.

interieur ijsselwoning

Ruim, groen & uniek

  • Vanaf € 385.000 v.o.n.
  • 129 – 229 m² woonoppervlakte
  • 86 – 156 m² kaveloppervlakte
  • 3 of 4 woonlagen, met 5 – 8 kamers
  • achtertuin op volle aarde of op een dek
  • eigen parkeerplaats en berging

Meer informatie »

natuur tuinwoningen

MEER OVER PUUR21

PUUR21 ligt op een droomlocatie: in Noorderhaven, direct aan de uiterwaarden en de IJssel. Vanuit je woning sta je zo in het weidse rivierenlandschap, waar je alle ruimte hebt om te wandelen, hardlopen, picknicken, dwalen, spelen, banjeren, ontdekken en door je verrekijker te turen. Het is pure vrijheid, die je hier proeft. In totaal komen er 77 grondgebonden woningen in PUUR21. Allemaal profiteren ze van de ligging in de stad en aan het groen.

De verkoop is gestart! Schrijf je gauw in op jouw favoriete woning, of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.