Groen & Water

PUUR21 is één met de natuur. Geïnspireerd door het water, de uiterwaarden en de biodiversiteit in de omgeving.

wadi puur21

BINNENTUIN MET WADI

Tussen de woningen komt een bijzondere binnentuin met een knipoog naar de sfeer van de hofjes die je veel ziet in de historische binnenstad van Zutphen. Een groene oase met veel verschillende struiken, bloemen en kleine bomen. Voor kinderen komen er stapstenen en boomstammen en is het een heerlijke plek om veilig te spelen en ontdekken. De blikvanger is de meanderende zitrand, geïnspireerd op de loop van de IJssel tussen Zutphen en Deventer. Een perfecte plek om buren te ontmoeten, en gezellig bij te praten.

Bekijk de video met landschapsarchitect Karin van Essen over de bijzondere binnentuin van PUUR21.

Bekijk video →

ai haven kade zuid

HAVEN & WATERSPORT

Het is de droom van elke watersporter: een jachthaven naast de deur. Zo kun je elk moment benutten om te genieten van het water. ’s Avonds na het werk nog even een rondje varen? Misschien even aanmeren in Deventer en een terrasje pakken? Of op een mooie zomerdag een stukje stroomafwaarts zakken naar het Gorssels Grindgat om te zwemmen?

Ben je geen watersporter? Ook dan is er van alles te beleven in een haven. Ga maar eens op een bankje zitten kijken naar het wegvaren en aanmeren. Vermaak verzekerd. Met een haven naast de deur, koop je niet alleen een nieuw huis, maar ook een stukje vakantiegevoel.

Meer lezen →

 

ijsselbrug zutphen

IJSSEL & UITERWAARDEN

Met de prachtige IJssel en uiterwaarden voor de deur spreekt het voor zich dat je hier op recreatief gebied niets te kort komt. Langs de rivier liggen diverse fiets- en wandelroutes die niet alleen schitterend zicht op het water beloven, maar die je ook op diverse andere mooie plekken brengen. Proef de historie van kasteel Bronkhorst, bezoek het museum ‘Charles Dickens’ en stap even af bij Vierakkersche Laak om het natuurschoon te bewonderen.

biodiversiteit

BIODIVERSITEIT

Vanaf het begin zijn ecologen bij het project betrokken. Zij denken mee over de inrichting van het gebied en over hoe we de biodiversiteit kunnen versterken. Dat doen we onder meer door te kiezen voor groen dat thuishoort in dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan plantensoorten voor vlinders, en aan vruchtdragende struiken voor vogels die van nature voorkomen in deze streek. Zo bouwen wij natuurinclusief en dragen we bij aan een nóg mooiere leefomgeving. Lees het volledige interview over de biodiversiteit binnen PUUR21.

Meer lezen →

BEKIJK MEER

In PUUR21 woon je écht uniek. Groen, gezond, omgeven door water én duurzaam. Hier komen wonen, werken en natuur samen en voegen we iets toe om het leven nog mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

DYNAMISCH & LEVENDIG

zutphen centrum

Lees meer →

WONINGEN

interieur ai woningen

Lees meer →

DUURZAAM

deelmobiliteit

Lees meer →

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.