Dynamisch & levendig

PUUR21 ligt op een fantastische plek. Niet alleen om de geweldige natuurverschijnselen als de IJssel en de uiterwaarden. De bereikbaarheid is perfect, met het station en de historische, bruisende binnenstad van Zutphen op loopafstand. Wie gaat wonen in PUUR21, hoeft zich nooit te vervelen.

zutphen-centrum

ZUTPHEN CENTRUM

PUUR21 ligt op loopafstand van de binnenstad. Leuke straatjes, mooie panden, historie, veel sfeer én de IJssel. Zutphen heeft het allemaal. En dan te bedenken dat je hier zo op de Veluwe of in de Gelderse Achterhoek bent. Zo veel natuurschoon om de hoek van je huis.

De knusse binnenstad van Zutphen bruist. Zeker als er weer een leuk evenement georganiseerd wordt. Zutphen Loungt, de Brocantemarkt, het IJsselfestival, de streekmarkt Goed Geboerd, de Zomerfeesten en de Open Monumentendagen worden al jaren achter elkaar goed bezocht. Bekijk ook eens de website van InZutphen voor meer informatie over de gezelligheid van Hanzestad Zutphen.

koffie en taart

VOORZIENINGEN

Scholen, kinderopvang, winkels en sportclubs zijn allemaal goed bereikbaar vanaf PUUR21. Daarnaast vind je in Noorderhaven een aantal bijzondere adresjes. Eén daarvan is het Koelhuis. In dit industriële complex werd vroeger de zuivel gekoeld, nú kun je er terecht voor lunch, borrel of een feestje. Ook het Brood Café is een populaire ontmoetingsplek in Noorderhaven. Je haalt er je verse croissants, spreekt er af voor koffie of haalt er je biologische boodschappen. De Bio Pizzeria en Bio Toko zijn restaurantjes waar je kunt afhalen, maar ook kunt aanschuiven.

trein in zutphen

BEREIKBAARHEID

Ook al woon je voor je gevoel middenin het groen, afgelegen ligt PUUR21 allerminst. In slechts een paar minuten lopen sta je op het treinstation. Elk half uur is er een directe verbinding met plaatsen als Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Zwolle. Ook met de auto is PUUR21 goed bereikbaar. Vanaf je eigen parkeerplaats aan huis ben je binnen vijf minuten op verschillende N-wegen. Niet geheel onbelangrijk: het centrum van Zutphen bevindt zich op loopafstand.

zutphense kerk

HISTORIE

Woongebied Noorderhaven is nieuw, maar wel met het karakter van ‘toen’. De geschiedenis is tastbaar aanwezig in bijvoorbeeld ’Het Koelhuis’, ‘Pakhuis Noorderhaven’ en de ‘Zutphense Broodfabriek’. Ook straatnamen verwijzen naar vroeger. De haven die hier ooit lag, is in ere hersteld. Delen van de oude vestingwerken en de vroegere Veemarkt krijgen een plek in het gebied. De hofjes van Zutphen hebben er moderne groene zusjes bij gekregen. Noorderhaven is nieuw, maar wel met het karakter van toen.

BEKIJK MEER

In PUUR21 woon je écht uniek. Groen, gezond, omgeven door water én duurzaam. Hier komen wonen, werken en natuur samen en voegen we iets toe om het leven nog mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

GROEN & WATER

Lees meer →

DUURZAAM

deelmobiliteit

Lees meer →

WONINGEN

interieur ai woningen

Lees meer →

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.