Duurzaam

Lees meer over de verschillende manieren waarop PUUR21 zorgt voor een duurzame én kostenbesparende leefomgeving.

deelmobiliteit

DEELMOBILITEIT

Woon je in PUUR21, dan heb je een goede reden om de tweede auto de deur uit te doen. Er staan in de wijk namelijk elektrische deelauto’s voor je klaar. Niet alleen goed voor het milieu, ook zo fijn voor de portemonnee.

blote voeten op vloer

ENERGIEZUINIG

De woningen van PUUR21 zijn gasloos en voldoen aan de duurzaamheidseisen van deze tijd, en doen daar vaak zelfs een schepje bovenop. Dat scheelt in je energiekosten en je levert een bijdrage aan een beter milieu. Een goede isolatie zorgt voor een fijn binnenklimaat en gaat geluidsoverlast tegen. Door de warmtepomp is het in de winter aangenaam warm en in de zomer heerlijk koel in huis. Daarnaast heb je de komende jaren geen onderhoud, want alles is nieuw. Dat betekent ook geen kosten of overlast door werkzaamheden.

Bekijk ook eens het interview met projectontwikkelaar Philip Groeneveld over PUUR21 en duurzaamheid.

BEKIJK MEER

In PUUR21 woon je écht uniek. Groen, gezond, omgeven door water én duurzaam. Hier komen wonen, werken en natuur samen en voegen we iets toe om het leven nog mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

GROEN & WATER

Lees meer →

WONINGEN

interieur ai woningen

Lees meer →

DYNAMISCH & LEVENDIG

zutphen centrum

Lees meer →

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.