Welkom in PUUR21

Puurheid van stad en natuur, dát is wonen in PUUR21. Een nieuwbouwwijk op misschien wel het mooiste plekje van Noorderhaven. Met voor de deur een prachtig, uitgestrekt rivierenlandschap. En de gezellige, historische binnenstad van Zutphen om de hoek. Ontdek PUUR21!

interieur ijsselwoning

Drie woningtypes

 

In totaal worden 77 grondgebonden woningen gebouwd in PUUR21. Er zijn drie woningtypes in PUUR21: IJsselwoningen, Stadswoningen en Tuinwoningen. De keuze binnen de types is groot. Elk type is duidelijk herkenbaar en heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Allemaal profiteren ze van de ligging in de stad én aan het groen.

 

Voor alle woningen geldt:

 

  • een eigen achtertuin met berging;
  • een eigen parkeerplaats;
  • vloerverwarming en koeling;
  • goed geïsoleerd, gasloos en heel duurzaam;

Bekijk de woningtypes»

ijsselwoning aanzicht

MEER OVER PUUR21

 

PUUR21 ligt op een droomlocatie: in de vernieuwende stadswijk Noorderhaven, direct aan de stad Zutphen, de uiterwaarden én de IJssel. Vanuit je woning sta je zo in het weidse rivierenlandschap, waar je alle ruimte hebt om te wandelen, hardlopen, picknicken, dwalen, spelen, banjeren, ontdekken en door je verrekijker te turen. Hier proef je de puurheid van stad en natuur.

Meer informatie over Noorderhaven»

De verkoop is gestart! Schrijf je gauw in op jouw favoriete woning, of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Eggink Maalderink Garantiemakelaars via 0575-514124 of nieuwbouw@egginkmaalderink.nl of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.
Selecteer...

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.